Min historie kort fortalt.


Livet er en rejse - med masser af læring, der gør os klogere fra dag til dag.


Som ung elskede jeg at fotografere, men i livets travle kørebane glemte jeg en overgang hvad der egentlig gjorde mig glad og hvad jeg brænder for. Jeg var lykkelige sammen med min familie, men der manglede noget.

Først da jeg flyttede til udlandet for 10 år siden, genfandt jeg min passion. En passion der gør mig glad helt ind i hjertet og som giver mig så meget energi. En energi som jeg hele tiden forsøger at give videre til min dejlige familie og skønne mennesker jeg møder på min vej.


Min drøm – at hjælpe dig med at se den du allerede er!

Jeg ved af egen erfaring hvordan vi nogle gange kan glemme hvem vi egentlig er - Den indre ild og kraft som vi alle har og som gør os helt unikke, bliver nogle gange glemt i løbet af livets strabadser. Men selvom den måske er glemt, så er den der stadig og med lidt arbejde, kan vi alle finde den igen. Det er vel i bund og grund det livet handler om - at lære os selv at kende - jo mere vi dykker ned i os selv og forstår os selv, jo mere kan vi være der for vores nærmeste.

I mit arbejde med mennesker elsker jeg at fange de øjeblikke hvor den indre styrke kommer frem. Hvor du sidder i dine egne tanker med et fjernt blik i øjet eller øjeblikket hvor øjnene og kropsproget lyser af power og kraft – øjeblikke hvor man ikke behøver at kende hinandens baggrund eller historie, man ser det og ved det.

Det er disse øjeblikke som giver mig gåsehud og som jeg gang på gang oplever kan hjælpe os på vej med et billede af den fantastiske person vi allerede er.


For netop den indre energi er der hvor personligheden er stærkest, det er det jeg ”jagter” når vi sammen går igennem din foto session.


Oplevelsen!

Før Foto sessionen snakker vi sammen og jeg gennemgår hele processen. Samtidig vil jeg også gerne høre lidt mere om dig og hvad det er du leder efter. På dagen går vi igennem tøj/makeup/frisure og beslutter om billederne skal tages ude i det grønne, i mit studie eller begge steder.

Du bliver guidet op til dagen og under hele foto sessionen, så du kan slappe af og være dig selv. Du får mulighed for at skifte tøj (enten noget du medbringer eller de eventyrskjoler jeg har fundet gennem årene) og sammen vil vi skabe nogle helt unikke portrætter som er inspireret af eventyr og en tidløs stil.

Efter sessionen arbejder jeg videre med dine billeder og til sidst mødes vi enten hos dig eller mig og vælger de billeder der fanger dig.Jeg glæder mig til at høre fra dig – og hjælpe dig på vej til at få nogle helt unikke billeder af dig selv. Hvis du har specielle ønsker, kontakt mig endelig og vi finder den bedste løsning.
De kærligste hilsner

Sine

+45 23 64 21 79

Studiet ligger ved lige udenfor Skanderborg ved bredden af smukke Mossø tæt på Århus, Silkeborg og Horsens

 

12 km fra Skanderborg

20 km fra Silkeborg

20 km fra Horsens

30 km fra Århus

40 km fra Vejle